FISIOTERÀPIA

 

ELNA PUNCION SECA FISIOTERAPIA
ELNA FISIOTERAPIA

La Fisioteràpia és una disciplina de la Salut que presta atenció preventiva, curativa i de reinserció de l’individu a les seves activitats, mitjançant l’ús de mitjans físics, manuals i exercicis específics.

El fisioterapeuta utilitza diferents eines:

  • Punció seca.
  • Massatge.
  • Mobilització i estirament.
  • Embenats funcionals i kinesiotape.
  • Musculació o enfortiment muscular.
  • Exercicis funcionals i propioceptius.

En Elna trobaràs les següents especialitats:

Fisioteràpia en Uroginecologia i obstetrícia, és aquella especialitat de la fisioteràpia que tracta disfuncions i afeccions que es troben a sòl pèlvic, en homes i principalment en dones.

En l’embaràs l’especialista valora i tracta possibles disfuncions i prepara els teixits per optimitzar el part.

Després de l’embaràs i el part el cos de la dona pot estar sotmès a diferents situacions que generen disfuncions a nivell musculesquelètic, principalment a la pelvis i sòl pèlvic.

Ajuda a pal·liar la simptomatologia característica de la menopausa, d’aquest procés natural, que comporta canvis fisiològics, metabòlics i hormonals.

Fisioteràpia pediàtrica, s’ocupa de l’tractament i cura dels nadons i nens que presenten alteracions congènites, de el desenvolupament i  múscul esquelètiques.

La fisioteràpia respiratòria en pediatria és l’encarregada de millorar la ventilació de beus i nens, exerceix una funció vital en serveis pediàtrics hospitalaris i també com a tractament complementari ambulatori és casos d’infeccions respiratòries agudes de bronquiolitis, entre d’altres.

En Elna combinem la fisioteràpia i l’osteopatia per oferir un servei integral adaptat individualment a cada pacient.