ELS NOSTRES PROFESSIONALS

Això és Elna, un grup de professionals amb ganes de donar el millor, cada un amb la seva història, la seva especialitat i el seu punt de vista, però tots amb una mateixa finalitat, cuidar la teva salut i benestar

LAURA MARQUEZ

LAURA MÁRQUEZ PÉREZ

Fisioterapeuta i acupuntora. Especialitzada en uroginecologia i obstetricia.
Núm. Colegiado 3169

Em vaig diplomar en Fisioteràpia a la Universitat Rovira i Virgili l’any 2000.
Inicialment em vaig interessar per la fisioteràpia esportiva i traumatologia, i em vaig formar en tècniques especifiques de fisioteràpia i teràpia manual.

Però ben aviat, gràcies a que em feien tieta…, vaig voler ampliar els meus coneixements sobre l’embaràs, el part i el post-part.

Des de llavors vaig centrar la meva formació en la uroginecologia i obstetrícia. Tècniques de reeducació del sòl pèlvic i fisioteràpia obstètrica a la UIC, formada en Hipopressius per Marcel Caufriez i cursos de preparació al part amb Núria Vives, entre d’altres…

Les meves inquietuds per acompanyar la dona durant l’embaràs i en les diferents etapes de la seva vida em porten a buscar altres eines de tractament i a estudiar el Màster en Medicina Tradicional Xinesa i Acupuntura a l’Escola Universitària d’Infermeria Sant Joan de Déu de la UB , del 2006 al 2009.

Actualment treballo com a fisioterapeuta, imparteixo tallers i cursos relacionats amb la salut de la dona i participo activament al Màster d’acupuntura com a professora col.laboradora  i coordino el grup de treball i recerca d’acupuntura en ginecologia i obstetrícia..