CURS DE SÒL PELVIC I HIPOPRESSIUS POST-PART/INICIACIÓ

 

ELNA CURS DE SÒL PELVIC I HIPOPRESSIUS POST-PART/INICIACIÓ

És molt important per la salut de la dona un bon equilibri entre la musculatura abdominal i el sòl pelvià, per prevenir possibles disfuncions i/o millorar les existents. El sòl pelvià i la musculatura abdominal necessiten una especial atenció després de l’embaràs i el part.

L’embaràs, el post-part, l’inici de la menopausa,… són alguns dels moments en què es poden manifestar. Cal conèixer com tonificar i flexibilitzar aquesta musculatura per viure millor les diferents etapes de la nostra vida.

La musculatura abdominal s’ha de treballar de manera progressiva i respectuosa, evitant l’augment de pressió sobre el sòl pelvià.

Per això us oferim aquest curs pensat per recuperar l’equilibri abdomino-pelvià.

Els objectius del curs són:

  • Facilitar eines necessàries per conèixer, integrar i tonificar el sòl pelvià.
  • Tonificar la musculatura abdominal a través de la Gimnàstica Abdominal Hipopressiva.
  • Millorar la flexibilitat de l’esquena i millorar la postura.
  • Preparar el cos per a la reincorporació laboral i/o esportiva.

IMPORTANT:

  • Es recomana fer una 1ra visita individual de fisioteràpia uroginecològica, amb l’objectiu de valorar el sòl pèlvic, la musculatura abdominal, el diafragma, cicatrius, … preparar els teixits i assignar pautes individuals per a una bona progressió en el grup.
  • Es recomana fer aquest curs d’iniciació per a després, si es vols, anar a les classes de sòl pèlvic i hipopressius mensuals.
  • Per a la recuperació a el part es faran 4 classes, per a altres casos és possible fer menys sessions (segons la valoració inicial).

 4 sessions de 55min, 1dia/setmana – grups reduïts