ELS NOSTRES PROFESSIONALS

Això és Elna, un grup de professionals amb ganes de donar el millor, cada un amb la seva història, la seva especialitat i el seu punt de vista, però tots amb una mateixa finalitat, cuidar la teva salut i benestar

Efraín D’Jesús Cacioni

CRISTINA ALVELO RAVENTÓS

Llicenciada en “Ciències Biològiques” i Postgrau en “Nutrició clínica i salut pública” per la Universitat de Barcelona. Màster en “PsicoNeuroInmunoEndocrinologia clínica i nutrició ortomolecular” per l’Institut Xevi Verdaguer de Barcelona.  

Formació complementària: “Nutrició i salut hormonal femenina” i “Desordres gastrointestinals en Pediatria, abordatge des de la PNI clínica.

Em motiva mantenir-me actualitzada a través de tallers i jornades formatives sobre la salut física i el benestar emocional, per tal d’acompanyar les persones en la millora del seu benestar, des d’una visió integrativa i contemplant l’ésser humà com a un tot.  

La PNIE m’ha permès trobar resposta a qüestions de salut que necessitava comprendre, així com eines i recursos per a l’autoconeixement, la prevenció de la malaltia i la millora de l’energia vital.

Quan la PNIE es va posar en el meu camí, va ser com un amor amb qui sents que ja fa molt temps que coneixes, doncs comparteixes la mirada en la mateixa direcció: no podem viure desconnectats de qui som, ni tampoc del nostre entorn; a igual que els diferents processos psíquics, neurològics, endocrins i immunològics no estan aïllats entre ells, i guarden una estreta relació funcional, on l’entorn, els factors psicosocials i l’actitud de vida, formen part de l’equació.

Em sentiré sempre afortunada i agraïda per l’aprenentatge rebut a través de l’experiència de cadascuna de les persones que estic coneixent a través d’aquest Servei i per l’excel·lent equip professionals que integren ELNA.

La SALUT és un dels béns més preuats i val la pena ser-ne part activa i agafar les regnes: aprendre a cuidar-nos i a estimar-nos “per dins i per fora”, serà decisiu perquè el nostre viatge esdevingui una experiència de vida enriquidora i transformadora.