ELS NOSTRES PROFESSIONALS

Això és Elna, un grup de professionals amb ganes de donar el millor, cada un amb la seva història, la seva especialitat i el seu punt de vista, però tots amb una mateixa finalitat, cuidar la teva salut i benestar

ESTER MILA

SARA SÁNCHEZ 

Graduada en Nutrició Humana i Dietètica i màster en Nutrició Clínica i Endocrinologia.

Em considero una persona amb moltes inquietuds i set de coneixement. És per això que em fa feliç poder aportar el meu granet de sorra i ajudar totes les persones que busquen que una nutricionista els acompanyi en el seu procés.

Una de les coses que més em fascina de la consulta és que es produeix un bescanvi màgic: en ajudar a la persona, aquesta t’ensenya una nova forma de veure la nutrició.

Entenc que construir una alimentació saludable no s’ha de limitar a menjar aliments saludables, sinó a saber prendre decisions quan no es tenen a l’abast, a sentir-se bé amb un mateix –per dins i per fora–, a tenir una bona gestió emocional, a ser físicament actius, a saber parar per dormir i descansar… No hi ha una única resposta correcta quan parlem de salut: totes formen part d’ella.

Però el que més feliç que em fa és poder compartir amb un gran equip de grans professionals una mateixa filosofia i objectiu: tenir cura de tu i de la teva salut.

Número de col·legiada CAT2033