Elisabeth Eidenbenz

MATERNIDAD DE ELNA

 

Inspirado en Elisabeth Eidenbenz (1913-2011).
Fundadora de la Maternitat d'Elna, va salvar les vides de 597 nens, fills de refugiats republicans reclosos al camp del sur de França després de la derrota republicana.

La historiadora Assumpta Montellà va recuperar la seva història al llibre La maternitat d'Elna. El 2006, Eidenbenz va ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi per la Generalitat de Catalunya. Fragment de las memòries de Elisanbeh Eidenbenz en 2005, publicada en el llibre d’ Assumpta Corvella:

“…Desgraciadament per a tots els que treballàvem a favor de la pau i llibertat, vam haver de retrocedir en el mitjà de l'èxode republicà, i la maternitat d'Elna va ser l'última parada d'un final de trajecte per a molts.

Amb tot, tinc la satisfacció personal que aquell lloc va ser una illa de pau enmig de l'infern. Era com una bombolla d'oxigen necessària per recuperar-se i continuar vivint …”

EL NOSTRE OBJECTIU

ELNA CURS DE ESFERODINAMIA AL POST-PART

A LA DONA

Acompanyar en les seves diferents etapes de la seva vida des de la preparació a el part, la recuperació post part, en la menopausa i tercera edat.

ELNA NADO I SALUT

A L`INFANT

Des que neix, prevenir i tractar problemes de desenvolupament psicomotriu, còlics, infeccions respiratòries, asimetria cranial o torticolis del lactant i educar les famílies en les cures específiques per fer a casa.

ELNA ADULTS I SPORTISTES

ALS ADULTS I ESPORTISTES

Home o dona, siguis esportista o sedentari, el nostre objectiu és prevenir i tractar lesions musculesquelètiques, viscerals, posturals, entre d’altres I donar eines per millorar els desequilibris i/o disfuncions.

Els cursos de Preparació al Part i Recuperació Postpart, així com la resta d’activitats que trobareu a ELNA, són elaborats i impartits per un equip multidisciplinar de professionals de la salut altament qualificat i amb gran experiència, capaç d’oferir-vos informació i formació de qualitat, així com de garantir-vos una assistència continuada durant tot el procés del pre-part, el postpart i en la recuperació d’una lesió.

ELS NOSTRES PROFESSIONALS

Això és Elna, un grup de professionals amb ganes de donar el millor, cada un amb la seva història, la seva especialitat i el seu punt de vista, però tots amb una mateixa finalitat, cuidar la teva salut i benestar

Efraín D’Jesús Cacioni

Efraín D’Jesús Cacioni

Osteòpata – Fisioterapeuta – Posturòleg- especialidad en pediatria.
Col·legiado Núm: 6255

LAURA MARQUEZ

Laura Márquez Pérez

Fisioterapeuta i acupuntora. Especialitzada en uroginecologia i obstetricia
Col·legiado Núm: 3169

Gloria Villena Coronado

Glòria Villena Coronado

Llevadora – Consultora en lactància materna – Planificació familiar,fertilitat i búsqueda d’embaràs
Col·legiado Núm: 29002

ESTER MILA

Sara Sánchez

Graduada en Nutrició Humana i Dietètica - Màster en Nutrició Clínica i Endocrinologia.

Col·legiado Núm: CAT2033 

Gloria Villena Coronado

Cristina Alvelo Raventós

llicenciada en Ciències Biològiques
Màster en PNIE clínica i nutrició ortomolecular
Col·legiado Núm: 22488-C

NURIA VENDRELL

Núria Vendrell

Profesora de ioga

NOSTRES INSTAL·LACIONS

El nostre centre compleix amb les recomanacions sanitàries per prevenir contagis de la Covid-19. Situat al carrer Oriol, 24 a  Vilafranca del Penedès, al barri de Sant Julià, molt a prop del Centre Vila,  ELNA ofereix un entorn càlid, ambient de benestar i confort.

El nostre centre disposa de 2 sales de tractament individual i una sala per a activitats grupals. Les instal·lacions dissenyades i pensades per fer el que més ens agrada i millor sabem fer.